Welkom bij Degroplant, Het groene tuincenter met een enorme sortering planten van A tot Z, alsook een grote keuze in mediterrane planten.

Om uw planten in topconditie te houden bieden wij u kwaliteitsmeststoffen, potgronden en sproeistoffen aan.

Ook voor tuinbeelden, potterie, waterornamenten en tuinhout bent u bij ons aan het juiste adres.

Graag tot ziens in ons groene tuincenter!

 Nu doen: Bloembollen planten voor een kleurrijk en vrolijk voorjaar!
 

Chrysantentijd..

Met chrysanten kan je een moderne look op het terras creëren. Bij chrysanten denken we in België vaak aan grijze novemberdagen en Allerheiligen. Maar deze kleurrijke plant verdient beter. In onze buurlanden krijgen de opvallende bloesems van de chrysant een vaste plek in de tuin & terras. En dat kan zeker ook bij ons!  Op het terras, in een hangmand of in de tuin: zoek al maar een mooi plekje voor je nieuwe groene wintervriend!

  Herfstlooks...

Met GardenGirls zit je goed!! Deze heidesoort is een knopbloeier. Dit betekent dat de heide knoppen vormt die niet opengaan. Hierdoor kunnen de bloemen niet bestoven worden door insecten en blijven ze maanden goed. Wordt vooral gebruikt in bloembakken en gevulde schalen. Maar ook het gebruik in tuinen, rotstuintjes en borders is aan te raden, omdat ook na strenge vorst de planten hun knoppen mooi blijven houden en er maandenlang fris en jong uitzien. Iedere kleur heeft een meisjesnaam, deze ‘tuinmeisjes’ komen oorspronkelijk uit Duitsland

 

Najaarsactie 2018

GRATIS zakje OSMO Viooltjesmeststof bij aankoop van 25 viooltjes

Violen brengen kleur in de winter!
De najaarsviolen zijn nu volop beschikbaar. Ze geven als geen ander kleur in de herfst en de winter. De najaarsviool bloeit in de koudste winterdagen gewoon vrolijk door en zorgt voor een vrolijke wintertuin. In de tuin, op het terras of balkon, aan de gevel of bij de voordeur… violen zorgen voor een krachtige kleuraankleding.

 

 

The Mexican Way...

De nazomeravonden worden iets frisser, ideaal om de terraskachel aan te steken, deze geven een hele fijne stralingswarmte af wat het zéér aangenaam maakt om langer buiten te vertoeven. wij hebben een grote keus Mexicaanse terraskachels en decoratie!

 

 

Vaste planten

Voelt u ook de kriebels om te genieten van mooie kleuren en geuren? Rep je naar Degroplant, een groot assortiment vaste planten staat u op te wachten!

Nieuwe lichtgewicht potterie!

De potterie van Capi Tutch! Onbreekbaar, voordelig, oerdegelijk en supermooi!! Herkenbaar aan de oranje binnenkant!
 

Denk aan uw gazon...

Maak van uw gazon een juweeltje!
Wij bieden u een ruim assortiment kalk en gazonmeststoffen aan om uw gazon te verwennen!

Nu uw gazon bemesten!

Geef uw gazon een opkikker na de hitte, bemest uw gazon met één van onze verschillende gazonmeststoffen!

Laat u inpalmen...

 

Ongelooflijk mooi aanbod palmbomen, olijfbomen, druiven op stam, tropische planten! Dé beste prijs-kwaliteits-verhouding van de streek!

 

Bij Degroplant vindt u zeker en vast uw gading!

Fruitbomen, sierbomen, haagplanten

Nu is het ideale moment om fruitbomen, sierbomen en haagplanten aan te planten, steeds grote keuze in alle maten en soorten!!
  Groen in huis...

Het hele jaar door vindt u bij ons een heel ruim aanbod aan groene en bloeiende kamerplanten, kom ze ontdekken!

Buxus

Mooie, stevige & ronde buxusbollen, dat vindt je bij Degroplant altijd in grote aantallen en in verschillende groottes, alsook andere vormen en figuren, kom en overtuig uzelf!